Educatieve poppen

Onze educatieve poppen zijn perfect voor kinderopvang en scholen en bieden eindeloze mogelijkheden voor fantasierijk spel en educatieve avonturen. Dankzij de kleurrijke ontwerpen en duurzame materialen stimuleren de educatieve poppen creativiteit, communicatie en sociale vaardigheden bij kinderen. 


 


Bezig met laden...
Aankleedpop  jongen
Korting -20%
Aankleedpop jongen
€ 49,00 € 39,00
Aankleedpop  meisje
Korting -17%
Aankleedpop meisje
€ 59,00 € 49,00
Aankleedpop baby
Korting -26%
Aankleedpop baby
€ 39,00 € 29,00
Baby boy, anatomische pop - 48 cm Baby boy, anatomische pop - 48 cm
€ 19,95
Baby girl, anatomische pop - 48 cm Baby girl, anatomische pop - 48 cm
€ 19,95
Beroepen , educatieve handpoppen Beroepen , educatieve handpoppen
€ 75,00
Emotie , educatieve handpoppen
Korting -13%
Emotie , educatieve handpoppen
€ 21,95 € 19,00
Emotie poppenkastpoppen Emotie poppenkastpoppen
€ 29,00
Familie, poppenkastpoppen
Korting -17%
Familie, poppenkastpoppen
€ 59,00 € 49,00
Pop - Jongen 42 cm Pop - Jongen 42 cm
€ 42,50
Pop - Meisje 42 cm Pop - Meisje 42 cm
€ 42,50
Poppenkastpoppen familie Poppenkastpoppen familie
€ 39,00
Wereldkinderen
Korting -18%
Wereldkinderen
€ 59,95 € 49,00
Wereldkinderen , educatieve handpoppen
Korting -25%
Wereldkinderen , educatieve handpoppen
€ 59,95 € 45,00

 


Educatieve poppen voor kinderopvang en scholen

Educatieve poppen van Rybka.nl brengen een wereld van verbeelding tot leven in de klaslokalen en speelruimtes. Kinderen worden uitgenodigd om te verkleden, te spelen en te leren met onze diverse collectie poppen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van sociale vaardigheden, het stimuleren van taalontwikkeling of het verkennen van culturele diversiteit, educatieve poppen zijn een essentieel hulpmiddel voor opvoeders en leraren. Door middel van rollenspel kunnen kinderen zich inleven in verschillende situaties, emoties uiten en hun verbeeldingskracht stimuleren. Met onze hoogwaardige poppen brengen we een wereld van mogelijkheden binnen handbereik van elke kinderopvang en school.

Educatieve poppen kopen

Bij Rybka.nl vind je educatieve poppen die perfect zijn afgestemd op de behoeften van kinderopvang en scholen. Onze aankleedpoppen zijn ideaal voor het stimuleren van fijne motoriek, dankzij de verwisselbare kleding en accessoires kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten en zich voorbereiden op het dagelijks leven. Wereldkinderen bieden een schat aan culturele diversiteit en zijn een geweldig middel om begrip en respect voor verschillende culturen te bevorderen. De poppenkastpoppen familie zijn een absolute must-have! Laat kinderen genieten van spannende verhalen en avonturen terwijl ze samen spelen met deze kleurrijke en expressieve poppen.

Poppen met educatieve waarde

Onze educatieve poppen stimuleren niet alleen de verbeeldingskracht en creativiteit, maar ondersteunen ook de ontwikkeling van essentiële vaardigheden zoals communicatie, samenwerking en probleemoplossing. Door middel van rollenspel leren kinderen belangrijke sociale en emotionele vaardigheden, terwijl ze tegelijkertijd hun kennis uitbreiden en nieuwe concepten verkennen. Met duurzame materialen en zorgvuldig vakmanschap bieden onze poppen jarenlang speelplezier en educatieve waarde voor scholen en kinderopvangcentra. 


Laatst bekeken producten

<big>Klantenservice</big>

Klantenservice

Vragen of opmerkingen?
Neem contact met ons op!

+31 (0)72 511 2902

ma-vr: van 09:00 t/m 18:00
of mail naar: info@rybka.nl