Experimenteer koffers

Onze experimenteerkoffers bieden een schat aan educatieve mogelijkheden, van het verkennen van elektriciteit en magnetisme tot het ontdekken van de wonderen van de chemie en biologie. Elk van onze koffers is zorgvuldig samengesteld om leerlingen te stimuleren tot nieuwsgierigheid, onderzoek en probleemoplossend denken. Met Rybka.nl brengen scholen niet alleen lesstof tot leven, maar inspireren ze ook een levenslange liefde voor leren en ontdekken. Ontdek vandaag nog hoe onze experimenteerkoffers het verschil kunnen maken in jouw klaslokaal!
Bezig met laden...
Ecologische watertestkit Ecologische watertestkit
€ 375,00
Elektriciteitskit
Korting -11%
Elektriciteitskit
€ 475,00 € 425,00
Experimenten met elektriciteit Experimenten met elektriciteit
€ 95,00
Koffer van eco-onderzoeker
Korting -10%
Koffer van eco-onderzoeker
€ 249,00 € 225,00
Leermiddelenkoffer dierenrijk Leermiddelenkoffer dierenrijk
€ 329,00
Leermiddelenkoffer elektriciteit Leermiddelenkoffer elektriciteit
€ 319,00
Leermiddelenkoffer inhoud en dichtheid Leermiddelenkoffer inhoud en dichtheid
€ 295,00
Leermiddelenkoffer optiek Leermiddelenkoffer optiek
€ 375,00
Leermiddelenkoffer planten, schimmels en protisten Leermiddelenkoffer planten, schimmels en protisten
€ 319,00
Leermiddelenkoffer rekenen
Korting -13%
Leermiddelenkoffer rekenen
€ 375,00 € 325,00
Leermiddelenkoffer terreintopografie Leermiddelenkoffer terreintopografie
€ 349,00

 


Experimenteren in het onderwijs

Op scholen over de hele wereld wordt het belang van experimenteren steeds meer erkend. Het is niet langer alleen maar in boeken lezen; leerlingen moeten de kans krijgen om zelf te ontdekken, te onderzoeken en te leren door te doen. In onze moderne samenleving, waar wetenschap en technologie de drijvende kracht zijn achter vooruitgang, is het cruciaal om jonge geesten aan te moedigen om te experimenteren en hun nieuwsgierigheid te cultiveren. Scholen die deze visie omarmen, vinden in onze experimenteerkoffers een schat aan mogelijkheden.

Educatieve experimenten in een koffer

Met onze experimenteerkoffers kunnen leerlingen niet alleen zien en luisteren, maar ook aanraken, voelen en ervaren. Neem bijvoorbeeld onze "Elektriciteit" koffer, waarmee leerlingen kunnen experimenteren met circuits, en geleiding. Of onze "Optiek" koffer, die hen in staat stelt om emissies van licht, de voortplanting en de interactie materie te observeren en te begrijpen. Van zwaartekracht tot optica, van biologie tot techniek, onze koffers bieden een breed scala aan leerervaringen die perfect zijn afgestemd op het curriculum van basisscholen.

 

Educatieve materialen kopen

Wij bieden niet alleen hoogwaardige educatieve materialen, maar ook volledige ondersteuning voor leraren. Onze koffers zijn zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de eisen van moderne leerplannen, terwijl ze ook flexibel genoeg zijn om ruimte te bieden voor creativiteit en verkenning. Door te investeren in onze experimenteerkoffers investeert een school in de toekomst van haar leerlingen, waarbij ze hen voorbereidt op een leven vol ontdekkingen en prestaties. Met Rybka.nl brengen scholen leren tot leven, en inspireren ze de wetenschappers, uitvinders en ontdekkingsreizigers van morgen.


Laatst bekeken producten

<big>Klantenservice</big>

Klantenservice

Vragen of opmerkingen?
Neem contact met ons op!

+31 (0)72 511 2902

ma-vr: van 09:00 t/m 18:00
of mail naar: info@rybka.nl