Droogrek voor tekeningen
Villa ArenA Amsterdam

Villa ArenA Amsterdam

vrijdag 10 augustus 2012

Bij Villa ArenA in Amsterdam hebben wij costum foam artikelen geleverd. De foam artikelen zijn uitgevoerd in de standaard kleuren van de sets. Enkele zijn uitgevoerd in"Villa ArenA" oranje. Uiteraard voldoen de foam artikelen aan de hoogst mogelijke eisen. Dit om de veiligheid en natuurlijk de gezondheid van u en uw kinderen te garanderen.

Kinder Bioscoop
Uw kinderen vermaken zich met de meest recente kinderfilms. Terwijl u de winkels van Villa ArenA bezoekt. Vanaf elke verdieping kunt u uw kinderen gemakkelijk in de gaten houden. Dankzij de open constructie van de Kinderbioscoop in Villa Arena.

Kinderbioscoop en indoorspeelplein
Bij de kinderbioscoop kunnen kinderen nu heerlijk loungen op twee tetris blokkensets. 1 daarvan is gemaakt in de Villa Arena oranje kleur.
In het indoor speelplein Villa Arena kunnen kinderen nu heerlijk spelen op de grootse foam speelplaats (Speeltuin 4) uit ons assortiment.
Zowel de kinderbioscoop en het indoor speelplein bevinden zich in het Atrium op de begane grond.

GRATIS Kinderopvang
Elke zaterdag en (koop)zondag kunt u uw kind(eren) onder professionele begeleiding verantwoord laten spelen. Twee pedagogisch medewerkers van de Skon Kinderopvang staan garant. Voor een verantwoorde, veilige en gezellige tijd voor uw kinderen. Skon Kinderopvang is een onderdeel van Kinderopvang Nederland. Kinderopvang Nederland is 1 van de grootste kinderopvang organisaties.

Deze kinderopvang biedt Villa Arena GRATIS aan!
U kunt uw kind(eren) tussen 11.00 uur en 17.00 uur maximaal 2 uur GRATIS onder begeleiding laten spelen.De begeleide kinderopvang is voor kinderen van 3 tot 10 jaar. Op zaterdag en op (koop) zondag.

De kinderbioscoop en het speelplein zijn dagelijks geopend.

« terug