Professionele kwasten sets voor de kinderopvang en scholen

Stichting Kinderen Kankervrij

De KiKabeer is de mascotte van KiKa. (stichting kinderen kankervrij)

De KiKabeer staat symbool voor steun en liefde voor kinderen in moeilijke tijden.

Gratis Kika beer

Bij elke bestelling boven 250,- euro geeft Rybka.nl u een KiKabeer gratis De KiKaberen worden door Rybka gekocht voor 6,95 per stuk. De helft van dit bedrag gaat direct naar de onderzoeken, de andere helft is nodig voor de productie van de beer.

Kanker en kinderen:

Bijna 25% van alle kinderen met kanker overlijdt aan deze ziekte. Ruim 75% geneest, maar door een agressieve behandeling kunnen zowel tijdens als na de therapie vervelende bijwerkingen ontstaan. De huidige chemo’s zijn dusdanig agressief dat kinderen die vandaag genezen zijn verklaard op latere leeftijd als- nog bepaalde orgaandefecties kunnen krijgen. Dankzij de informatie uit nieuw genenonderzoek weten we bijna zeker dat we nieuwe behandelingsmogelijk- heden kunnen ontwikkelen om kinderkanker vaker te kunnen genezen en 'vriendelijker' te kunnen behandelen. Elk kind dat kanker heeft of krijgt, kunnen we dan tijdens én na de behandeling veel meer kwaliteit van leven geven. Wat is er nodig om dat te laten gebeuren? Extra geld zet de vaart erin.

Meer dan 95% van de bestaande fondsen richten zich op alle vormen van kanker bij volwassenen. Kanker bij kinderen is veel zeldzamer dan bij volwassenen. Gelukkig maar! Dit is tegelijkertijd een probleem want hierdoor richten deze fondsen zich niet speciaal op kinderkanker. Vernieuwend onderzoek voor kinderkanker vereist een aanpak die gericht is op specifieke genetische eigen- schappen voor kinderkanker. KiKa vraagt voor dit onderzoek extra steun.

Stichting Kinderen Kankervrij:

Wilt u meer te weten komen over stichting KiKa?

Klik hier om naar de website van stichting KiKa te gaan of geef direct op giro 8118

De KiKaberen:

De  beren  zijn goed te wassen in de  wasmachine (in een kussensloop) op 30 graden en zijn wasdroger bestendig. Door uw bestelling bij Rybka te plaatsen steunt u dus ook automatisch stichting KiKa.

Gratis kika beer bij Rybka.nl