Zitzakken voor kinderen

Over Rybka

Rybka is gestart in 2009. Met een duidelijke missie: wij willen een originele en betaalbare leverancier zijn voor de kinderopvang. Voor kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, naschoolse opvang en peuterspeelzalen.

 

Wij onderscheiden ons door onze originele en kleurrijke meubels, foam artikelen en speelgoed. Wij leveren kwaliteit. En dat doen we snel. En uiteraard zijn al onze producten goedgekeurd voor gebruik in de kinderopvang.

 

Onze producten worden bijna allemaal gemaakt in de EU. Ze worden opgeslagen in ons magazijn in Polen. En daar vandaan worden ze zorgvuldig verpakt naar u verstuurd. Meestal binnen 2 tot 6 weken. Soms nog sneller.

 

Snel online bestellen

Om het bestellen voor u zo eenvoudig mogelijk te maken, kunt u ons complete assortiment bekijken en bestellen in onze webwinkel. U kunt uw bestelling naar keuze afhalen van onze locatie in Alkmaar. Of bij u laten bezorgen.

 

U kunt in onze webwinkel eenvoudig en veilig afrekenen. Dat kan met iDEAL (in Nederland), of Mister Cash (in Belgie) of Sofort Banking (in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland). Maar het mag ook met PayPal. Of uw creditcard.

 

Binnen Nederland, Belgie en Luxemburg kunt u uw bestelling ook onder rembours bij u laten bezorgen. U betaalt dan als uw bestelling bij u wordt afgeleverd aan de postbode of chauffeur.. Let op: dit is meestal contant.

 

Kijk hier bij ons binnen -->

 

naai atelier foam artikelen
magazijn